CBM Autójavító
Tisztel Ügyfeleink!
Ezen a fórumon várjuk törzskártyás ügyfeleink véleményét, észrevételeit, tapasztalatait cégünk szolgáltatásairól,
illetve kérdéseiket, melyekre itt helyben kapnak választ, témaötleteiket, melyekről szívesen olvasnának a blogon.
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezzen be.

Bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:


Regisztráció

Elfelejtett jelszó
Reznek   Csaba2019.02.21. 15:28
A napokban kora reggel hívtam a szervizt telefonon, elég sürgősen lett volna szükségem eredetvizsgára.A kollégák, hozzám, pontosabban az aznapi teendőimet figyelembe véve adtak 1,5 óra múlva időpontot, és elvégezték az eredetvizsgát.Az már csak hab volt a tortán, hogy az eredetileg max félórás munkából egy közel 2 órás eljárás lett, mert az autóm motorház-tetejét nem lehetett felnyitni, tönkrement a zárszerkezet, de ettől függetlenül elvégezték a szükséges ellenőrzéseket, és nem küldtek el, hogy csináltassam meg a zárat, és majd menjek vissza.A meglepetés a végén ért, amikor a munkatársuk csak az eredetvizsga hatósági árát akarta elkérni, a zárjavítás árát nem.Nyilvánvaló, hogy ezt nem hagyhattam....Köszönöm itt is a rugalmasságukat.Reznek Csaba

Vass   Bence2015.08.20. 14:05
Na hozzá tudok szólni? :)

Varga    Zsolt 2015.07.10. 16:56
Előre egyeztetett megbeszélt időpontban,érkeztem műszaki vizsgára.Gyors, pontos, megbízható, precíz, olcsó, korrekt.Mindenkinek csak ajánlani tudom a műhelyt.

Szlovák   Tamás2015.07.09. 14:41
Kedves Tresó Tamás!
Már vagy 5. alkalommal vizsgáztatom nálad az autót. Köszönöm a gyors,precíz munkádat.Minden egyes alkalommal nagyon elégedett voltam,biztos hogy ezentúl is csak hozzád viszem az autómat.Mindenkinek csak ajánlani tudom a műhelyt.

Szamay   György2015.07.07. 11:33
Kedves Bence!
Érdekes kérdés az amit felvetettél, válaszom annál bonyolultabb, hogy ez itt most két mondatban meg tudnám fogalmazni. Inkább a bologon fogom megírni kicsit részletesebben, habár ezt csak három hét múlva olvashatod. Ezen a héten szabadságon vagyok, következő hét a nyereményjáték sorsolásával foglalkozik és utána közvetlen neked válaszolok.

Vass   Bence2015.07.05. 22:38
Kedves Gyuri!
Az elmúlt pár hét blogbejegyzéseit olvasva az az érzésem támadt, kimondva, kimondatlanul a benzines mellett foglalsz állást, így van? Nekem volt benzines és dízel autóm is mint tudod, és habár különböző okokból, de mindkettőt szerettem, nehezemre esne a választás.

Házi   József2015.06.30. 11:30
Nem is tudom, hogy kerültem ide de egy valamit tudok nem mennék máshova. Nagyon jó szerviz bátran ajánlom másnak is .
Üdv Házi Józsi

Gigor   József2015.06.19. 20:26
Előre egyeztetett megbeszélt időpontban,érkeztem műszaki vizsgára.
Itt teljes szakmai hozzáértéssel,szakértelemmel és (ami ma ritkaság)kedvességgel fogadtak.
Idősebb autómat is a legnagyobb szakmai tapasztalattal,rövid időn belül felkészítették és levizsgáztatták.

Köszönet érte az Műhely összes dolgozójának!!!

Üdvözlettel.
Gigor József

U.I.:Bárkinek ajánlom a helyet!!!!

Hatvanger   József2015.06.14. 17:48
Gyors, pontos, megbízható, precíz, olcsó, korrekt..... nem véletlenül vagyok az ügyfeletek már vagy húsz éve és ez természetes!!!

Kőninger   Károly2015.06.10. 10:16
Köszönöm a gyors és korrekt vizsgát!
Érdemes még Budapestről is ide kijönni, a megbeszélt időpontban azonnal fogadtak!
A mai világban az idő a legfőbb érték, ebből sokat spóroltak nekem, hogy nem várakozással telnek a szervízben töltött percek.
A család többi autóját is hozni fogom,ajánlom a szervízt ismerőseimnek!
Még egyszer köszönöm!

Aranyi   Miklos2015.06.09. 10:19
Régota ide járok vizsgáztatni nagyon jó csapat!!!!!!!!

Nagyné Popper   Ágnes2015.06.04. 09:26
Az első irományom elveszett az éterben, és mivel megismételni nem tudom, amit írtam, csak annyit: köszönöm a gyors, csapatmunkával elvégzett olajcserét és vizsgáztatást, na meg a törzskártyás, méltányos árat! Jókedvű, családias csapat, a Főnök sem sértődik meg, ha élcelődnek a hajszínével (legalábbis remélem!), szóval mindent köszi, és további sok, sikeres munkát kívánok!

Nagyné Popper   Ágnes2015.06.04. 09:25
Időpont-egyeztetés, másnap autó beáll a műhelybe, olajcsere, vizsgáztatás, törzskártyás kedvezményes díjszabás, aminek kifizetése után autó el... Az egész nagyon gyorsan, a kollégák összedolgozásával valósult meg. Köszönöm a lehetőséget és munkátokat Tresó Tamás és munkatársai! A Főnöktől elnézést kérek, ha a hajszínes viccelődés bántó lett volna! :-) További sok sikert CBM!

Horváth   Krisztián2015.06.04. 09:24
Tisztelt CBM Csapat!

Életem eddigi leggyorsabb műszaki vizsgáztatásán vagyok túl. Végre működik valahol korrekten az időpont egyeztetés. A kollégák nagyon kedvesek. És még kedvezményt is kaptam!

További jó munkát kívánok!

Unoka   Tibor2015.06.03. 09:49
Tisztelt CBM Csapat!

Köszönöm, hogy péntek délután bejelentkezés nélkül fogadtak egy feledékeny ügyfelet, aki az utolsó pillanatban vette észre, hogy lejárt a műszaki vizsgája az autóján.
Köszönet a gyors segítségért.

Unoka Tibor

Jankovich   László2015.05.27. 09:54
Tisztelt CBM csapat!

Köszönet az eddigi munkákért és hogy mindig segítőkészek vagytok. Maximálisan elégedett vagyok.

Üdv a szomszédságból :)

Dara   Antal2015.05.27. 09:53
Kedves Gyuri!
Ezúton szeretném megköszönni neked és csapatodnak a precizitást, gyorsaságot és megbízhatóságot.
Kifejezetten örülök annak, hogy autómat bármikor nyugodt szívvel hagyom nálatok, hisz autóm és a benne hagyott dolgaim megbízható helyen vannak, valamint tudom azt is, hogy csak a megfelelő alkatrészek lesznek kicserélve s természetesen azok is korrekt áron.
További sok sikert kívánok nektek!

Üdv Anti.

Dianics   Zsolt2015.05.15. 13:08
Dianics Zsolt
Sziasztok!
Én is itt javittatok mindent az autómon.Baráti társaság, családias hangulat.Most épp a téli gumijaimat csrélik nyárira..Nagyon gyorsan kész lesz.
Köszi a gyorsaságot és pontosságot!

Ifju   Alajos2015.05.14. 16:03
Ifjú Alajos

Sok éve járok ide személyautómat vizsgáztatni, javíttatni. Mindig elégedetten távozom mert felkészültek, és gyorsan megtalálják, illetve kijavítják a hibát.
Szakértelmüknek, és rugalmasságuknak köszönhetően a kocsi vizsgáztatását is rövid időn belül megoldották. Továbbra is hozzájuk fogok fordulni, bármilyen problémám lesz az autómmal, és ajánlani fogom másoknak is.
Nagyon jó csapat! Köszönet szakszerű, gyors munkájukért!

Takácsné Cs   Ibolya2015.05.13. 22:18
Régota járok ide mindig nagyon kedvesen fogadtak. Nagyon elégedett voltam a vizsgáztatással és olajcserével. Gyors idöpontokat kaptam. Nagyon segitö készek voltak a szerelök. Ajánlani fogom másoknak is. Köszönöm szépen kedvességüket.

Barcsai   Gábor2015.05.11. 21:52
Örülök, hogy itt odafigyelnek az ügyfélre.
Elégedett voltam minden alkalommal a szolgáltatással, a vizsgáztatással és az esetleges hibák gyors kijavításával.
Köszönet a Szerviznek és Tresó Tamásnak!

Dr Eke   Istvan2015.05.11. 21:51
Tisztelt Szamay György!  Örömmel olvastam weblapjukat, amihez magam is szeretnék hozzászólni, tekintettel arra, hogy valójában a cég alapítása óta az összes meglévő autómat, (Range Roverek, Mercedesek, Fordok, Hondák) az önök műhelyében javították és az utóbbi időben itt is lettek műszaki vizsgáztatva. Ezúton is szeretném megköszönni Önnek és Munkatársainak azt a gondoskodó munkát, minek alapján a javított gépkocsikkal  immár soha semmi műszaki problémám nem volt. Emberi oldalról pedig el kell mondjam, hogy Kollégái mindig segítőkészek, udvariasak voltak. Azt gondolom, hogy magam és családtagjaim autóit a jövőben is az Önök műhelyében kívánom javíttatni és vizsgáztatni. A fentiek alapján az Önök műhelyét őszinte szívvel ajánlom barátaimnak és ismerőseimnek. Tisztelettel, Dr. Eke István ny. Miniszteri főtanácsos

Veres   János2015.05.10. 11:38
Évek óta járok hozzátok, mindig gyorsan, pontosan dolgoztok. Köszönöm

Polyák   Zsolt2015.05.08. 11:08
Helló fiúk!
Hétfőn voltam nálatok a feleségem autójával,bejelentkezés nélkül,zárás előtt.
Fényszórókat szerettem volna beállítani,és pár perc alatt kézségesen meg is csinálta nekem az a drága Tomi...és ingyen nagy mosollyal!
Köszön szépen kedvességeteket! :)

Hollós   István2015.05.06. 16:54
Regisztráltam! Hogy miért? Mert ettől a társaságtól felkészültebbet ugysem találnék!Pedig én aztán sokfele járok! Nagyon a toppon vannak!Évtizedek óta hordjuk ide járműveinket és nem bántuk meg! Gyorsan es nagyon jól dolgoznak! Vállalkozó vagyok, a szállító járművem nem állhat! Ők illetve Ti kedves Barátaim mindig megoldjátok a problémákat a jármű felett! És ezt nagyon köszönöm! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK! ! ! ! ! ! ! !Hollós István A szódás

Csontos   Zoltán2015.04.29. 15:55
Kedves CBM!

Köszönöm a fáradhatatlan munkát, mellyel immár 20 éve javítják az autóimat baráti áron!

Csontos Zoltán

Kelemen   Lászlóné2015.04.29. 15:54
Kelemen Lászlóné

Rég óta ide járunk a környék leggyorsabb vizsgahelye.Udvarias gyors kiszolgálást kapunk mindig.Segítőkész munkatársak.Mindenkinek tudom ajánlani.

Holi   Zoltán2015.04.27. 20:29
Egy kedves ismerős ajánlotta ezt a céget vizsgáztatáshoz.a 18.kerületből átautóztam és nem bántam meg!!! kedves és gyors volt a kiszolgálás.Nem utolsó sorban pedig pénztárcakímélő!Én csak ajánlani tudom mindenkinek!:)

Nemes   Doman2015.04.27. 13:47
A téli gumikat itt sikerült a nyáriakra a leggyorsabban lecseréltettnem, a környéken. Megrendeléssel szállítási és szerelési idővel együtt volt 1,5 óra. Extraként egy kis olajutántöltést kaptunk. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásaikat. Én mindig elégedetten távozom.

Wolf   Marianna2015.04.26. 11:23
Wolf Marianna tobb mint 15 eve jarok ide, ahol mindig megbizhatosagot,precizseget es jo arakat kapok. Szeretek idejarni,mert csaladias es kedves emberek dolgoznak itt.Szakmailag mindig a legmagasabb szinvonalu munkat vegzik.koszonom es en nem mennek mashova.Wolf Marianna ker.ig. Humana kft


László   József2015.04.23. 21:29
Hosszú évek óta családunk többi tagjainak az autóit is ide hozzuk vizsgáztatni, szervizelni.Szolgáltatásukkal és a dolgozókkal nagyon meg vagyunk elégedve, ezért
szívesen ajánlom Mindenkinek!

Plaszkó    Endre2015.04.23. 21:28
Köszönöm szépen Gyuribácsi a kiegészítést. Szerintem sok embernek segítettünk.

Szabó   Sándor,Benjamin2015.04.17. 12:40
Üdv !
Köszönet a ma reggeli jó hírekért amit a kocsimról tudattál velem Tomi !
Roppant mód elégedett vagyok,hamarosan újra találkozunk a műszaki vizsgán.

Üdv: Sanyi.

Szamay   György2015.04.16. 18:59
Kedves Endruboy!
Igen, jogosak a kérdések, a blog igazából csak egy átfogó képet akart adni a gumiabroncsról, de mint azt az érdeklődésedből látom, ennél egy kicsit részletesebben kell írnom erről, úgy hogy a jövő heti blogtéma egy kiegészítés lesz a gumitémában, ahol minden kérdésre választ fogsz kapni.

Plaszkó    Endre2015.04.16. 10:55
Sziasztok. Még egy érdeklődés a gumiabroncsokról. Hogyha a dot felirat után nem számok hanem betűk és számok vannak több ilyennel találkoztam akkor hogy állapítjuk meg a gyártási évet? Defekttűrő gumiabroncsokról egy pár mondatott milyen autókra ajánlott mit takar az hogy defekttűrő előnyei hátrányai gondolok itt azokra az autókra ahol nincs pótkerék csak defektjavító spray. Meddig használható javítható-e ár érték arány stb. Sok embert érdekelhet. Üdv Endruboy!

Tresó   TamásI2015.04.15. 12:02
Az egész csapat nevében köszönöm, Endruboy! Örülök, hogy megismertelek, és évekig dolgoztunk együtt jó hangulatban. További sok sikert életedben, munkádban! Üdv Tamás

Plaszkó    Endre2015.04.15. 10:03
Üdv. Személy szerint olyan szerencsés helyzetben vagyok,hogy részse lehettem eme lelkes csapatnak. Ez az időszak meghatározó volt szakmai szempontból. A társaim szaktudásuk és kreativitásuk megkérdőjelezhetetlen szinvonalú. Mindig tudásuk legjavát nyújtják lelkes tenni akaró lelkiismeretes csapat csak jókat tudok mondani róluk. Örülök hogy megismerhettelek titeket. . Köszönöm Gyuribácsi!!!
Tisztelettel Plaszkó Endre

Kastaly   Áron2015.04.14. 16:35
Most először voltam Önöknél, de ezek után biztos hogy nem utoljára! Maximálisan megvoltam elégedve, gyorsan lezajlott a vizsgáztatás, köszönöm Tresó Tamásnak!

Kastaly Áron

Szamay   György2015.04.13. 16:51
T. Dr. Telkes Zoltán Úr!
Ezek szerint sikerült épségben hazaérnie, örülök, ha tudtam segíteni.

Szamay György

Telkes   Zoltán2015.04.13. 16:42
T. Szamay Úr!

örülök, hogy végre megköszönhetem az önzetlen segítségét a saját hibámból bekövetkezett indítási probléma megoldásában. Rögtön kerestem, de nem találtam meg.
Azóta jobban vigyázok.

Köszönettel

Telkes Zoltán

Csepi   János2015.04.11. 12:49
Évek óta ide hordom az autómat, szervizelni és vizsgáztatni!
Gyors a szerviz, (nem kell hivogatni, nem kell kérdezgetni,hogy mi a helyzet, mikor lesz kész.) A vizsgáztatás is gyorsan és zökkenőmentesen folyik! A dolgozók segitőkészek!
Meg vagyok elégedve a szolgáltatásal, ajánlani tudom mindenkinek!

Csepi János

Ruzsa   János2015.04.11. 12:48
A CBM kft-t, és természetesen Szamay Gyurit úgy húsz éve ismertem meg, amikor éppen friss szerzeményeit, a Bosch aktuális csúcstechnikáját, a KTS500-at és az FSA motortesztert próbáltuk közösen megszelidíteni, Gyuri mint lelkes felhasználó, én mint lelkes ügyfélszolgálatos a Boschnál. Aztán szép lassan megtanultam nála, hogy a hivatalos technológiát néha bizony ki kell egészíteni az olyan, finoman szólva is unortodox módszerekkel, mint a nagykalapács, flex, prés, meg ami még bevethető az elméletet egyáltalán nem követő autók esetében.
A művészet az, ha tudjuk, mikor melyik módszert kell alkalmazni. Mert ahogy Gyuri mondta, ha egyszer ott van előtted a közönség, annak a nyuszinak ki KELL jönnie a kalapból.
Na ebben jó a CBM.

ÜRÉP    KFT.2015.04.10. 12:59
Nógrádi Péter

Elismerésemet fejezem ki a gumiszerelő műhelyben Horváth Béla úrnak a gyors
szakszerű munkáért. A megbeszélt határidőre pontosan fogadott és segítökészen
végezte munkáját.Köszönet érte.
ÜRÉP KFT.

Unger   László2015.04.10. 12:49
Nagyon szépen köszönöm, teljes mértékben elégedett vagyok a cég által nyújtotta szolgáltatásokkal.

Unger László

Martinkó   Tibor2015.03.31. 16:07
A cég által nyújtott szolgáltatással, minden egyes alkalommal, teljes mértékben meg voltunk elégedve.
CS.M.BT. Kft.

Fülöp   Noémi2015.03.27. 21:25
Ismerősöm javasolta, ha gondom van keressem ezt a csapatot.Mivel az autómmal volt baj,szervizt kerestem.Hallgatva előbb említett autós társamra, eljöttem a CBM KFT szervizébe,ahol szakszerűen, gyorsan, reális áron javították meg autómat. Ekkor jöttem rá ismerősöm miért csapatnak nevezte, nem csupán szerviznek. Valóban csapatmunkát láttam, kaptam. Ezután, ha gondom lesz, csak ide jövök. Köszönöm.

Tóth   Zoltán2015.03.26. 00:10
Ahogy a Gyuri diagnosztizál, nem diagnosztizál úgy senki. Autó legyen a talpán, amelyik ellen mer szegülni az ő hibafeltárásának.
- Még hogy turbó hiba - dünnyögi az orra alá. - És akkor ez az alakhelyes légszűrő micsoda? Bezzeg az előző helyen nem találták el, mi? Háromszázezerért turbó csere, arra volt eszük. Asszonyom, háromezer-ötszáz forint lesz, és máskor ne hagyja magát megvezetni!
Azzal Gyuri meglebbenti cbm-es szuperhős fátylát, és már repül is a következő átvert, bajba jutott autóstárs megsegítésére.
Dunakeszi mindig hálás lesz ezért Neked, CBmen!

Wagner    Zoltán2015.03.23. 23:34
Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy (35 évvel ezelött) bábáskodhattam a szervíz születésekor .Azóta is folyamatos kapcsolatban vagyok velük és ,amikor viszem javításra vagy vizsgáztatásra az autóinkat, mintha családtag lennék úgy fogadnak. A család és a vállalkozás összes autója náluk vizsgázik.Nagyon rugalmasan igazodnak a vizsgaidőponttól az alkatrész beszerzésen keresztül a javításig.Az egyik meglepetés akkor ért,amikor veterán minősítéssel rendelkező öreg autóm KPM vizsgáját is házon belül megoldották.

Dombai    Henriett2015.03.23. 11:45
Nagyon kedvező tapasztalatokkal távoztam a szervízből. Az én autóm nem tipikus hibáit is megtalálták és orvosolni tudták,remek áron. Csak ajánlani tudom!

Huszár   Ágnes2015.03.21. 20:26

A kezdetektől ide járok éppen aktuális autóimmal ( ami most éppen egy
VW Touareg ).Mindig az aktuálisan legkorszerűbb gépekkel van a műhely felszerelve, és a legnagyobb megelégedésemre végzik el az itt dolgozók
a rájuk bízott feladatot.

Tarnavölgyi   Zoltán2015.03.20. 16:50
Itt mindig a legkorszerűbb eszközökkel vizsgálják az autómat. A szerelők szakmájukat a kimagasló hozzáértéssel végzik.
Köszönöm, hogy itt javíttathatom, vizsgáztathatom az autómat.

dr Zalay   Bálint2015.03.20. 16:48
Nagyon örülök a honlapnak, hisz immár több tíz éve rendszeres látogatója vagyok a szervíznek és ezt eddig tényleg hiányoltam.
Nagyon szuper, gyors, megbízható és szimpatikus kis csapat, és nem volt még olyan gondom autóval, amit ne tudtak volna gyorsan és főleg nagyon korrekt áron megoldani. Volt Golf kettesem, Suzuki Ignis, Peugeot 206, Suzuki Swift, Audi A6 többfél évjárat, VW Passat és bármelyikkel is volt gondom, soha nem bántam meg, hogy ide hoztam. Éppen az a hely, ahol bármikor otthagyom az autómat, mert biztos lehetek benne, hogy azt javítják meg, amit kell, azt cserélik ki, amit kell és nem gagyi alkatrészekkel. Nem kell ott ácsorognom a szerelő mellett és ez manapság nagyon nagy szó! Egy gyári márkaszervíz a cipőjüket nem kötheti meg, ezt is volt alkalmam tapasztalni.
Annak is örülök, hogy elsőként kívánhatok további sok sikert!

Szamay   György2015.03.18. 20:56
Tisztel Ügyfeleink!
Ezen a fórumon várjuk törzskártyás ügyfeleink véleményét, észrevételeit, tapasztalatait cégünk szolgáltatásairól, illetve kérdéseiket - melyekre itt helyben kapnak választ - témaötleteiket, melyekről szívesen olvasnának a blogon.

Oldal tetejére