Bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:


Regisztráció

Elfelejtett jelszó
A CBM Kft. harmincöt éves múltra tekint vissza. Az 1980-ban indult egyéni vállalkozás teljesedett ki Betéti társasággá a rendszerváltás után, majd 1998-ban alakultunk át CBM. Korlátolt felelősségű társasággá, röviden CBM. Autójavítóvá.

Szamay György vagyok, a cég alapítója, tulajdonosa és ügyvezetője. Mesterlevelemet 1979-ben szereztem és az elmúlt évtizedek alatt rengeteg tapasztalatot, rutint gyűjtöttem, oktatásokon, szakmai továbbképzéseken vettem részt azért, hogy Önök tényleg jó érzéssel, nyugodtan bízzák ránk gépkocsijuk javítását, szervizelését, vagy éppen műszaki vizsgáztatását.
Az Önök autója lehet idősebb, vagy vadonat új, a Trabanttól a Porscheig bármilyen típus, megfelelő felkészültséggel várjuk, hogy esetleges problémájával, vagy csak a rendszeresen esedékes szervízelési feladatokkal megkeressen minket. A megfelelő felkészültség alatt értem természetesen a csapatunk tagjainak magas szintű szakmai felkészültségét, valamint az egyre korszerűsödő gépkocsikhoz szükséges, egyre korszerűbb computeres diagnosztikai és javító berendezéseket, adatbázisokat, amik nélkül ma már elképzelhetetlen a gépjárműjavítás.

És a Csapatunk:

Rádi Nándor Szervizvezető, Autószerelő, Autóvillamossági szerelő, Gépjármű technikus, Vizsgabiztos, Eredetvizsgáló, Környezetvédelmi felülvizsgáló és a modern gépjárműveket vezérlő computerek szakértője.
Horváth Béla Gumidoktor. Mindent tud, amit a kerekekről, felnikről, gumikról egyáltalán tudni lehet, legyen az nyári szezon, vagy akár téli. Ő az, akire bármikor számíthatnak ügyfeleink.