Regisztráció


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Vezetéknév :
*
Utónév :
*
Jelszó :
*
Jelszómegerősítés :
*
E-mail :
*
E-mail újra :
*
Cím:
Város :
*
Irányítószám :
*
Utca, házszám :
*
Telefonszám :
*
Gépjármű típusa :
Rendszám :
Műszaki vizsga érvényessége :
*
* Elfogadom az általános felhasználói szerződés fetételeit.
Lássuk, miért is érdemes Önnek a CBM Autójavító Törzskártyás ügyfelének lenni. Amennyiben Ön regisztrál oldalunkon, automatikusan elküldünk Önnek egy CBM Kft Autójavító Törzsvásárlói kártyát, ami Önt a jövőben több kedvezményhez juttatja:
  1. Ön a kártya felmutatásával cégünknél 10% árkedvezményben részesül, ami nem csak a munkadíjra, hanem a beépített anyagok árára is vonatkozik.
  2. Ha Ön gépkocsiját műszaki vizsgára hozza, és Törzskártyás ügyfelünk, soronkívüliséget élvez, Ön választhatja meg az Ön számára legmegfelelőbb időpontot, és kívánságára, ha Ön nem akarja megvárni a műszaki vizsga elkészültét, munkatársunk haza viszi Önt.
  3. Ha Törzsvásárlói kártyával rendelkezik, ingyen tároljuk téli, ill. nyári gumiabroncsait, valamint új gumi vásárlásnál a régi abroncsokat díjmentesen nálunk hagyhatja.
  4. Ön rendszeres tájékoztatást kap, cégünk minden aktuális időszakos kedvezményéről, valamint arról hogy gépkocsijának műszaki vizsgája mikor jár le.
  5. Amennyiben regisztrál Weblapunkon, ön hozzáfér fórum oldalunkhoz, ahol sok érdekes dologról esik szó, Ön is felteheti kérdéseit, amire szakszerű, kielégítő választ kap a blogon, valamint megírhatja véleményét munkánkról, kollégáinkról, cégünkről, ezzel is segítve minket abban, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk elégíteni.